Darbo pobūdis
- Rengti patiekalų receptūras ir jų gamybos technologijų aprašus bei diegti juos gamyboje
- Organizuoti virtuvės darbuotojų darbą
- Prižiūrėti, kontroliuoti ir optimizuoti maisto gamybos procesus
- Apmokyti naujus darbuotojus
- Pavaduoti virėjus esant poreikiui
Darbo laikas: I-V 08:00-17:00 val.
Reikalavimai darbuotojui
- Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas maisto technologijų srityje
- Vadovaujamo darbo patirtis viešojo maitinimo srityje ne mažiau kaip 2 metai
- Higienos ir kokybės standartų išmanymas
- Virėjo darbo patirtis ne mažesnė nei 2 metai
- Geri kompiuterinio raštingumo įgūdžiai
- Atsakingumas, kūrybiškumas, gebėjimas dirbti komandoje
Įmonė siūlo
- Nemokamus pietus
- Pilnai apmokėtą Vilniečio kortelę viešajam transportui Vilniaus mieste ir/arba kompensaciją tarpmiestinio transporto išlaidoms kelionei į/iš darbo iš kitų (ne Vilniaus) Lietuvos rajonų
- Nemokamą automobilio parkavimą
- Darbo drabužius ir jų priežiūrą
- Patogias persirengimo patalpas ir dušą
- Draugišką, palaikančią darbo aplinką, profesionalių ir empatiškų kolegų komandą
- Patogią lokaciją darbui Vilniaus mieste – Antakalnyje, Bistryčios g. 18
- Įkvepiančią Antakalnio gamtą ir gaivų orą
Atlyginimas
- 1800-2000 €/mėn. (neatskaičius mokesčių).
- Atlyginimas priklauso nuo darbo patirties.
Kilus klausimams ir/ar detalesnei informacijai
- Skambinkite tel.: +370 624 58686
- Rašykite el.paštu: personalas@gemma.lt
Jeigu Jūs esate atsakinga, empatiška ir linkusi rūpintis kitais asmenybė – kviečiame tapti mūsų šaunios komandos dalimi!